Ghid anticomunist

Singurul motiv pentru care marxismul s-a retras temporar din estul Europei este pentru că s-a putut înrădăcina adânc în cultura vestului liberal, democratic, capitalist, divers și tolerant. Noua strategie este ca de acolo să se răspândească în toată lumea. Această hidră, marxismul, s-a extins în toată Europa. Anul 1989 ne oferă falsa impresie a eliminării definitive a marxismului din Europa. Cu toate că i-au fost tăiate niște capete în est, s-a adaptat mediului propice pe care îl oferă modernul vest al Europei. La fel ca orice altă formă inferioara de viață, nevertebrată, acest parazit continuă să existe și să se extindă.

Să urmărim cu atenție ceea ce a încercat să distrugă comunismul dur, de tip stalinist, în est: credința, națiunea, familia, moralitatea, cultura, arhitectura și însăși viața de zi cu zi a oamenilor. A încercat să facă din oameni niște mici mașinării servile și loiale partidului comunist.

Marele filosof român și fost deținut politic, Petre Țuțea spunea: „Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri”. Dar comunismul a încercat să-i șteargă omului până și rațiunea, înlocuind adevărul absolut cu minciuna, cultura cu incultură și libertatea cu captivitate. Și oamenii au fost forțați sa accepte toate acestea în URSS și Blocul Socialist, în schimb toate acestea au fost promovate și primite cu aclamație de către noii proletari în vest, sub forma marxismului cultural. Proletarii vechi, deficitari din punct de vedere economic, au fost înlocuiți de proletari culturali, care abundă de pseudocultură.

Ce se poate observa la o primă vedere in vest?

Libertate – Libertatea de exprimare dispare treptat în vest. În Marea Britanie comentariile incorecte politic sunt sancționate cu închisoare. În Germania, și nu numai, se pune în aplicare ideea romanului distopic „1984” de George Orwell, prin care limba trebuie modificată. Nu mai este permisă folosirea de termeni precum turc, țigan sau musulman. Nu se mai pot folosi termeni inofensivi precum patrie, tată, mamă. În Canada a fost schimbat imnul național pentru că nu era destul de inclusiv din punct de vedere feminist. Totul trebuie să fie „corect politic”, adică să coincidă cu exigenta linie a partidului internațional.

Alte libertăți sunt asociate cu consumul de droguri, alcool, pornografie, sex, etc. Din nefericire toate aceste pseudolibertăți creează dependență, ceea ce duce la captivitate. Omul devine incapabil de a mai lua decizii raționale proprii, astfel noua libertate propusă de marxism, este în fond opusul libertății. Mai precis se creează aparența unei libertăți totale, dar sufletește, omul devine robul acestei libertăți, devine un rob umil al plăcerilor trupești, lipsit de voință sau orice fel de virtute.

Credința a ajuns pe cea mai joasă treaptă în scara ierarhică a valorilor europene din vest, este considerat un element dăunător, medieval care nu își mai are locul în societatea modernă de astăzi. Credința este văzută drept un obstacol primitiv, care stă în calea libertății individuale, dar de fapt Dumnezeu a înzestrat ființa umană cu cu liberul arbitru, fiecare din noi are libertatea de a face ce vrea, faptele noastre având sa fie cântărite la judecata de apoi.

Sovieticii au demolat biserici și le-au transformat în grajduri și depozite, marxiștii din vest au ales o formulă mai elegantă. Au transformat bisericile în muzee și săli de concerte, îndepărtând orice urmă de sacralitate din ele. În unele cazuri bisericile sunt transformate în moschei, pentru că deja se știe care sunt prioritățile și acestea nu coincid cu creștinismul. Într-o catedrală din Malmö, Suedia, altarul a fost înlocuit cu un tablou care îi reprezenta pe Adam si Eva drept un cuplu homosexual, tabloul mai conținea și imaginea unui șarpe transsexual. La scurt timp tabloul a fost înlocuit de un alt tablou reprezentând Cina cea de Taină, doar că Iisus era reprezentat de imaginea unui transsexual. Biserica Națională Suedeză a mai declarat și că existența activistei, cu o formă de autism dovedită, Greta Thunberg, ar fi a doua venire a lui Iisus pe pământ. În Viena, în catedrala Sfântul Ștefan, transexualului Conchita Wurst i s-a permis sa susțină un concert de caritate pentru persoanele care suferă de HIV, atât el cât și dansatorii au ales să se îmbrace în demoni cu această ocazie.

În Spania, monumentele cu cruce și crucile în sine sunt îndepărtate din spațiul public, sub falsul pretext, că ar fi simboluri fasciste atribuite regimului lui Franco. Psihoza marxiștilor atinge cote inimaginabile, ei considerând din start că orice bărbat, creștin, de culoare albă este cel mai probabil fascist. Ei sunt de părere că prin natura sa, învățătura creștină duce la fascism. Creștinismul ne învață să fim disciplinați, să facem sacrificii, să muncim, să fim loiali, sa fim sinceri, sa fim smeriți, dar ei asociază toate aceste virtuți cu fascismul, pentru că aceste virtuți ne împiedică sa fim asemeni lor, ne împiedică sa fim și noi manipulați și controlați. Mai de mult fascismul era asociat cu Italia din perioada lui Mussolini, astăzi fascist este oricine nu este de acord cu principiile propuse de marxism.

Cultura – Cărți moderne, originale, scrise de autori contemporani, cu orientări de stânga, toate conținând idei marxiste vândute drept simboluri ale diversității, multicuturalismului, toleranței, libertății, dar care în fond ajung să fie opusul. Diversitatea pe care o propun ei este deja o monotonie vizibilă, multicuturalismul lor este doar uniformizarea culturii. Se va ajunge la o singură formă de pseudocultură universal acceptată, iar toleranța este deja represivă. Noi trebuie să îi tolerăm pe ei, dar ei nu ne vor tolera pe noi niciodată. Simpla afirmație: „it’s ok to be white” este considerată „hate speech” în noua limbă corectă politic. Iar libertatea lor se transformă foarte ușor în sclavie.

Muzica – Melodii seci, care sună toate la fel și care conțin 3 versuri și durează o oră. În comparație cu simfoniile marilor compozitori sau cu melodiile pline de însemnătate și de armonie din primelele decade ale secolului trecut, muzica de astăzi seamănă mai mult cu sunetele de EKG ale unui pacient bolnav. Pentru că acesta este și stagiul în care a ajuns muzica modernă, comercială. Pe vremuri putea cânta doar acela care avea o anumită stare sufletească, o armonie, nu cel al cărui suflet era ros de patimi și de vrăjmașie. În prezent, se pare că oricine poate să cânte și cu cât muzica face mai puțin sens, cu cât este mai vulgară, cu atât este mai consumată.

Artă – O banană lipită cu bandă adezivă de un perete, a fost vândută cu 120.000 euro. Un muzeu din Los Angeles a avut o expoziție cu o bucată de cașcaval, care avea o șuviță de păr lipită pe ea. Asta arată cât de penibilă a ajuns arta modernă, care este folosită ca mijloc de propagandă, oamenii chiar stau și se uită la niște chestii abstracte, încearcă să le interpreteze, chiar le găsesc un sens și nu își dau seamă ca „operele” respective sunt folosite pentru spălare de bani.

În cinematografie nu se mai fac filme sau seriale fără scene intime, fără homosexuali, transgenderi, persoane de culoare în contexte exagerate, cupluri interrasiale, toate acestea ca noi să ne obișnuim cu noua ordine și noua normalitate propusă de neomarxism. Se sugerează constant în spațiul audiovizual, la nivel subconștient că degenerarile sunt de fapt, doar forme ale libertății și astfel, ele trebuie acceptate.

Învățământul, încă din primele stadii ale acestuia, este creeat în așa fel încât în momentul încheierii studiilor, cei care ies de acolo se pot conforma cu ușurință rigorilor noii ordini socialiste și cultural-marxiste. Universitățile nu își mai ating scopul, nu mai creează formatori de cultură și civilizație, ci sunt doar niște fabrici de marxiști, anarhiști, hipsteri și „panseluțe” cu glezne goale.

Familia – Familia tradițională: mamă, tată, copii; a fost înlocuită de tot felul de combinații nocive. În unele țări, trecând peste deja obișnuitele căsătorii homosexuale, deja au loc căsătorii între om și animal sau om și diverse obiecte personale etc. Cuplurile normale sunt convinse că animalele de companie le aduc mai multă împlinire decât copiii. Astfel se încearcă golirea tainei căsătoriei de orice însemnătate și conținut.

Mamele singure sunt glorificate, deși copilul are nevoie de ambii părinți. Este un abuz susținut de către feminism și de către state. Femeilor li se spune că o carieră este mai importantă decât o familie. Feminismul a fost și este doar o unealtă a comunismului pentru a dezrădăcina femeia de la rolul ei primordial, acela de mamă și tot ce presupune asta, cu scopul de a deveni forță de muncă. Astfel i se permite statului să se ocupe de educarea copiilor într-o proporție mai mare. Munca și cariera unei femei înseamnă automat mai puțin timp pentru creșterea copilului. Prin aceste mijloace se distruge Familia, celula societății de care individul se simte cel mai puternic legat, nucleul de oameni pentru care individul este dispus să facă cele mai mari sacrificii.

Națiunea. Nu mai există naționalism în Europa de vest, nimeni nu își mai iubește țara și poporul. În Germania, generațiile de după război au fost învățate să își urască țara, să le fie rușine cu țara lor. Are loc inocularea unui sentiment de vină pentru faptele petrecute într-un minut din istroia milenară a poporului german. Prin vestul civilizat apar tineri la proteste împotriva „naționalismului” cu pancarte pe care scrie „better rapist than racist”. Unul din stindardele marxismului vest-european, Emanuel Macron, președintele Franței, declară că: „Naționalismul este opusul patriotismului”, nu există nimic mai fals și mai ilogic.

O somitate a luptei împotriva comunismului spunea următorul lucru:

„O națiune a cărei tineret este apatic și indiferent în fața problemelor ce i le ridică timpul în care trăiește, este o națiune fără viitor.” Într-adevăr, Europei de vest, și nu numai, i se ridică niște probleme grave în prezent, dar națiunile vest-europene au devenit apatice, incapabile de reacție și în ritmul acesta nu vom mai putea vorbi de națiuni europene în scurt timp, pentru că acestea nu vor mai exista. Imigrarea masivă, necontrolată, legalizarea avorturilor, rata scăzută a natalității, căsniciile și familiile „moderne”, toate acestea slăbesc națiunea și îi incapacitează supraviețuirea.

Arhitectura. Imaginea glorioaselor capitale și orașe ale vestului european ajunge treptat să fie distrusă de turnuri înalte cu forme ciudate și urâte, de blocuri înghesuite și inestetice. Clădirile vechi au rezistat sute de ani și pentru că erau frumoase, aveau o valoare arhitecturală. S-a pierdut simțul esteticului.

În vest are în momentul de față loc o uniformizare a tuturor aspectelor, fie că vorbim de aspectul vizual, de cel cultural, de muzică, etc. Tot ceea ce ne înconjoară, trebuie să fie perceput la fel de către toata lumea, oamenii trebuie să gândească la fel și trebuie să acționeze la fel, pentru că doar așa se va putea realiza mult dorita revoluție marxistă. Nu suntem departe de ea, partidele de stânga aplică toate, cu rigurozitate, directivele scrise în manualul lui Marx. Iar partidele de dreapta ajung să facă, an de an, tot multe concesii în favoarea stângii și nu opun decât o rezistență anemică, care nici măcar nu îi deranjează pe cei de stânga.

În timp ce credința a ajuns pe ultima poziție în topul valorilor vest-europene, turnătoria și-a făcut loc pe primele trepte. Turnătoria a ajuns într-adevăr o virtute, fie că se întâmplă online, pe rețele de socializare, la locul de muncă, pe stradă, orice act de incorectitudine politică trebuie raportat și sancționat. Oricine gândește în afara liniei trasate de către partidul internațional, trebuie să fie privat de drepturi și exilat, devine un paria al societății și o persoană demnă de dispreț.

De curând a fost Ziua Națională a Culturii Române, 15 ianuarie, haideți să stăm un pic pe loc si să analizăm nu doar actuala cultură vestică ci și cea autohtonă românească. Prin Stefan cel Mare, numit „atlet al lui Hristos” de către Papă, prin Mihai Eminescu, prin Nicolae Paulescu, prin Mircea Eliade, prin Emil Cioran, Eugen Ionescu, Nicoale Iorga, noi, românii și România ne-am câștigat un loc în eternitatea și gloria civilizației europene. Haideți să încercăm să ne îndepărtăm odată și pentru totdeauna de această hidră, acest cancer, care este marxismul în toate formele lui. Haideți să refuzăm falsele valori și să ne îndreptăm din nou spre Dumnezeu, spre credință, spre națiune, spre țară, spre familie spre adevărata cultură și spre un stil de viață sănătos, atât din punct de vedere moral cât și fizic.

În aceste vremuri pline de încercare, prin care trece civilizația europeană și credința creștină, trebuie să ne asumăm noi, cei treziți, cei conștienți, datoria de a apăra efectiv, nu doar declarativ, adevăratele valori.

Camarazi,

să urmăm exemplul celor care au luat atitudine împotriva comunismului, prin vorbă, prin scris, prin faptă, celor care au stat viteji în închisori cu o credință de neclintit, celor care, cu arma în mână, au apărat România și Europa, în munți și în văi, celor care au stat drepți în fața fiarei comuniste.

ÎNAINTE!

Default thumbnail
Subiectul precedent

Educație pentru veșnicie

Default thumbnail
Subiectul următor

Schimbare de macaz: epurări cu caracter politic la IICCMER

Cele mai recente din

Decemvirii (28)

Presa oficială și clasa politică la moartea lui Stelescu  Vestea morții lui