Utopia stângii şi noii proletari

În data de 25 mai a murit George Floyd, un cetățean american de culoare. Acesta a murit în timp ce poliția din Minneapolis încerca să îl aresteze printr-un procedeu standard. Poliția a fost chemată în momentul în care acesta a încercat să își cumpere un pachet de țigări, plătind cu bani falși și refuzând să returneze pachetul de țigări. După sosirea poliției el a încercat să se opună arestului, motiv pentru care poliția a fost nevoită să intervină mai „dur”.

În presa din întreaga lume se vehiculează doar următoarea variantă: „Un american de culoare a fost ucis de un polițist alb”. Această versiune apare mereu în presă ori de câte ori un astfel de incident are loc. Motiv pentru care au apărut revoltele din Statele Unite. Masa celor care se revoltă îl consideră pe George Floyd un nou martir al violenței rasiste a Poliției americane.

Dar cine este de fapt George Floyd? Ce nu se scrie în presă despre acesta?

În timpul arestului avea substanțe ilegale în sânge, amfetamină și fentanyl, pe lângă asta suferea și de hipertensiune. De asemenea nu ni se spune că el a murit în ambulanță și nu pe marginea străzii.

Nu ni se spune că el a fost închis de mai multe ori pentru mai multe infracțiuni săvârșite, unele foarte grave. Cum ar fi:

Jaf agravat cu armă letală, în timpul jafului el a ținut o femeie (de culoare, afro-americană) gravidă sub amenințarea armei în timp ce complicii săi căutau prin casă.

– Posesie, trafic și manufacturare cocaină

– Încălcarea unei proprietăți private

– Refuzul de a se legitima poliției

– Furt

Cu toate că asta înseamnă puțin pentru societatea americană de azi, George Floyd era un personaj imoral, care juca în filme pentru adulți.

George Floyd nu a fost un martir, sau un erou, ci un infractor imoral pe care anii de detenție nu au reușit să îl schimbe într-o persoană mai bună, dovadă fiind atitudinea lui din momentul arestului.

Oare chiar atât de degenerată să fie societatea americană, să se revolte împotriva unui sistem presupus rasist din cauza unui infractor care a murit în timp ce încălca legea?

Sa vedem ce a determinat această revoltă? În primul rând putem acuza presa americană și complicii din toată lumea care prezintă astfel de cazuri de rasism gratuit doar din partea persoanelor albe îndreptat către persoane de culoare.

Din anul 2017 pana azi au murit 1390 de oameni albi din cauza violenței poliției, în același interval au murit 755 de afro-americani din cauza violenței poliției. Adică aproape de 2 ori mai puțini. Unde este rasismul?

O altă statistică ne spune că în ciuda faptului că populația afro-americană reprezintă 13% din populația Americii, aceștia comit peste 50% din infracțiunile care au loc anual în America. O altă statistică ne arată că numărul de crime comise de afro-americani asupra altor afro-americani în raport cu cele comise de albi asupra afro-americanilor este 57 la 1. Încă o statistică mai veche, din 2012, arată că 69% din persoanele împușcate de polițe au fost afro-americani, însă în același timp atacurile armate asupra polițiștilor au fost comise în proporție de 79% tot de către afro-americani.

Din nou, unde este rasismul „instituționalizat” despre care se tot vorbește și care ni se zice că stă la baza revoltelor? De ce refuză presa să prezinte aceste statistici extrem de relevante și care în viitor ar putea evita ca astfel de revolte să aibe loc?

Mergem mai departe, de când au început revoltele au fost uciși 3 afro-americani de către masa revoltată, au fost incendiate și distruse sute de imobile, tot din zone unde locuiesc aceste persoane de culoare. În timpul revoltelor s-au spart magazine, au fost uciși și bătuți oameni nevinovați care încercau să își protejeze afacerile, toate astea în numele „justiției pentru George Floyd”. Nu putem observa decât ipocrizie și prostie, atât din partea afro-americanilor, cât și din partea albilor care îi susțin în acest efort și care au ajuns să își ceară scuze în genunchi și să pupe bocancii masei revoltate de infractori. Doar pentru a fi corecți politic și pentru a nu fi catalogați drept rasiști, albii din America își cer scuze pentru niște lucruri pe care nu le-au făcut și cu care nu au nicio legătură, cum ar fi sclavia sau segregarea de după.

În urmă stabilirii prin statistici a faptului că elementul rasist despre care se zice că stă la baza revoltelor este unul fals, alimentat de presa globalistă și corectă politic (termenul de „corectitudine politică” își are originea în comunismul sovietic, a fi corect politic înseamnă a urma linia partidului comunist) putem trage următoarele concluzii: Revoltele sunt alimentate financiar, ideologic și social de către diverse grupuri de orientare comunistă, socialistă și de extremă stânga, cum ar fi Antifa, Black Lives Matter sau DSA (Democratic Socialists of America) alături de alte grupuri de stânga.

Mai adăugăm faptul că sintagma „Black Lives Matter” se aplică doar în momentul în care un „alb” omoară o persoană de culoare, alimentându-se propaganda împotriva albilor de către mass-media care le face jocurile organizațiilor de stânga, dar în momentul în care afro-americanii se omoară între ei prin ghetouri, această sintagmă este ignorată, pentru că nu e facilă narativei.

Aceste revolte îi fac cinste infractorului George Floyd doar în sensul în care, ținând cont de cazierul acestuia, el ar fi mândru de ceea ce fac protestatarii revoltați, care fură, ard și distrug tot în calea lor.

Ceea ce se întâmplă în SUA acum ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toate țările cu populație predominant europeană. Singurul rasism existent atât în Statele Unite cât și Europa, este rasismul față de rasa albă.

Subiectul precedent

93 de ani de la întemeierea Legiunii Arhanghelul Mihail

Default thumbnail
Subiectul următor

“Deviza-i libertate și scopul ei, preasfânt”

Cele mai recente din